Omdat we onze cursussen steeds in kleine groepjes geven, zijn de lessen snel volzet. Het is daarom belangrijk om op voorhand in te schrijven als je een cursus wilt volgen. Als je hier klikt, kan je de actuele bezetting raadplegen.

Cursus vrij? Inschrijven!

Zie je een cursus die nog niet volzet is? Dan kan je er mogelijk nog bij. Dit kan tijdens de vrije inloop. Met regelmaat worden er ook speciale inschrijfmomenten gehouden. We brengen je hierover op de hoogte via diverse kanalen zoals: Info Vorselaar, onze Facebook-pagina en nieuwsbrief. Hoewel we ons best doen om je er bij te hebben, kunnen we niet garanderen dat dit lukt.

Als je een cursus bij ons volgt, vragen we bij inschrijving een waarborg van 5 euro (graag gepast). Dit doen we om misbruik te voorkomen. Als je de cursus volledig hebt uitgevoerd, krijg je deze uiteraard terug.

Cursus volzet? Wachtlijst!

Is de cursus die je wilde volgen reeds volzet? Geen paniek. We kunnen je op de wachtlijst plaatsen zodat we bij nieuwe cursussen je meteen voorrang kunnen geven bij inschrijving, zo is de kans heel groot dat je er volgende keer wel bij bent. We organiseren met regelmaat nieuwe cursussen, we raden dus zeker aan om dit te doen. Hiervoor kom je best ook langs tijdens de vrije inloop.

De cursus die ik wil volgen staat niet in het aanbod.

Als we merken dat er veel vraag is naar een specifieke cursus, dan doen we ons best om deze cursus ook te organiseren. Wil je graag iets leren dat we momenteel niet geven? Dan horen we dit graag, je mag het ons laten weten via de Vrije inloop of via onze Contact-pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden over het aanbod, dan kan je ons volgen op Facebook .