Over Digidak | Digidak Vorselaar
Go to Top

Over Digidak

Computers, het internet, smartphones, tablets, … Vandaag de dag komen we ze overal tegen. Zowel de overheid, scholen, bedrijven, werkgevers, banken en vele anderen verplichten ons bijna om een computer met internetverbinding in gebruik te nemen. Maar dat is niet voor iedereen evident. Een computer gebruiken kan voor sommigen ingewikkeld zijn. En daar wil Digidak wat aan doen.

Cursussen op maat

Bij ons kan je terecht voor simpele en makkelijke cursussen op maat van je behoeften en kennis. Onze basiscursussen starten vanaf 0 en brengen je wegwijs in de wondere wereld van de computer. We hebben een uitgebreid aanbod aan lessen waaruit je kan kiezen en net datgene leert wat jij nodig hebt. De lessen worden gegeven door ervaren computergebruikers- en begeleiders. Een gezellig groepje van ongeveer 5 personen maakt het les volgen aangenaam. Je krijgt de kans om te leren op jouw niveau en snelheid. Neem snel een kijkje in ons cursusaanbod en kom te weten wat jij kan bijleren, klik hier.

Vrije inloop: in alle vrijheid de computer gebruiken

Naast het aanbod aan cursussen, houden we op bepaalde dagen ook een ‘Vrije inloop’. Concreet wil dat zeggen dat je op de computer kunt doen wat je wilt. Een e-mail versturen, het nieuws lezen, je Facebook-berichten bekijken, … Noem maar op. En als je vragen of problemen hebt, zijn er ervaren begeleiders die je graag willen helpen. De vrije inloop is dus handig voor mensen die thuis geen computer hebben of een specifiek probleem hebben waarbij ze hulp nodig hebben. Let wel op: we zijn geen herstelcentrum, Digidak voert dus geen computerreparaties uit. Daarvoor verwijzen we je graag naar je verkoper of fabrikant.

Meer informatie over de vrije inloop vind je op deze pagina, klik hier.

Wat kost het?

Digidak is volledig gratis. Dat doen we om alle doelgroepen aan te spreken, we willen namelijk niemand uitsluiten. Iedereen heeft het recht om te leren werken met een computer. Dat betekent dus ook dat Digidak wordt gedraaid door een aantal zeer gemotiveerde vrijwilligers. Als je een cursus bij ons volgt, vragen we bij inschrijving een waarborg van 5 euro (graag gepast). Dit doen we om misbruik te voorkomen. Als je de cursus volledig hebt uitgevoerd, krijg je deze uiteraard terug.