Tijdens de vrije inloop ben je welkom om vrij aan de computer te werken. We hebben een aantal computers beschikbaar volledig voorzien van alle toepassingen die je nodig hebt. Het Office-pakket is aanwezig zodat je ook hiermee kan werken. Als je liever je eigen laptop, tablet of smartphone meebrengt dan is dat toegelaten. Zorg er wel voor dat je je oplader niet vergeet.

Tijdens de vrije inloop is er minimum één begeleider aanwezig waaraan je vragen kan stellen als je een probleem hebt. We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Met specifieke vragen over software waarmee we niet werken, is de kans groter dat we je niet kunnen helpen. Digidak is geen hersteldienst, we kunnen je dan ook niet helpen met het herstellen van je computer of ander apparaat. Als je toestel niet werkt zoals het hoort, ga je best langs in de winkel waar je deze hebt gekocht.

De vrije inloop is ook geen privéles. Het is de ideale plaats om specifieke vragen te stellen of rustig je werk uit te voeren, maar er zijn ook andere mensen die onze aandacht nodig hebben. Er zijn cursusboeken beschikbaar in het lokaal die je mag gebruiken tijdens de vrije inloop. Vraag er gerust naar. Als je toch liever les krijgt, raden we je aan je in te schrijven voor één van onze gratis cursussen. Bekijk hier ons aanbod!

Waar en wanneer gaat deze door

De vrije inloop gaat door elke woensdag en donderdag: van 10u00 tot 12u00 en donderdagavond van 18u00 tot 20u00. (Niet op feestdagen en tijdens de schoolvakanties).

Opgelet: tijdens de zomervakantie is het enkel vrije inloop op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur!

De vrije inloop vindt plaats in de openbare bibliotheek van Vorselaar. Het adres van de bib is Nieuwstraat 15, 2290 Vorselaar. Er is een aparte ruimte voorzien waar onze activiteiten doorgaan. Het Digidak-lokaal bevindt zich links achterin de bib. Spreek gerust een bib-medewerker aan, die zal je wegwijs helpen.

Hoewel we je willen engageren om per fiets of te voet te komen, is er ruime parking aanwezig. Zowel op het bib-terrein als op de grote parking er naast.